И Юнайтед не успя да спре Севиля по пътя към финала (видео)


FUTBOL-TV

И Юнайтед не успя да спре Севиля по пътя към финала (видео)

Севиля се наложи над Манчестър Юнайтед с 2:1 в първия полуфинал в тазгодишното издание на турнира. Резултатът беше открит от Бруно Фернадеш от дузпа в 8-ата минута. Маркъс Рашфорд нанесе удар към вратата на Боно, но при изстрелът нападателят бе фаулиран грубо от Диего Карлос. Главният съдия Феликс Брихт посочи бялата точка, а 11-метровият наказателен удар бе превърнат в гол от Бруно Фернандеш.

Равенството върна Сусо в 26-ата минута. Той бе точен с удар от близка дистанция. До края на първата част "червените дяволи" създадоха повече положения, но не успяха да ги реализират. След почивката отново англичаните бяха по-дейни, но в така и не стигнаха до нов гол.

Севиля излезе напред в резултата, след като Люк Де Йонг се разписа в 78-ата минута. Хесус Навас центрира отдясно в наказателното поле, където Виктор Линдельоф остави непокрит Люк Де Йонг и опитният нападател отблизо разстреля Давид Де Хеа.

До края на мача бе много интересно, но в крайна сметка Севиля успяха да запазят вратата си и се поздравиха с нов успех в любимия си турнир.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
346