Кастро: Задачата ни е да правим щастливи феновете


Н. Гавазов

Кастро: Задачата ни е да правим щастливи феновете

Старши-треньорът на Шахтьор Луиш Кастро сподели мнение за победата над Волфсбург с 3:0 и класирането на тима за 1/4-финалите на Лига Европа.

"Добро впечатление. Отборът бе силен почти през цялото време. Може би не започнахме добре първите 10-15 минути. Волфсбург ни натисна с висока преса, не използвахме зоните, които би трябвало да използваме. Но след това играхме добре.

Марлос, Тайсън, Мораеш имаха положения, имахме пет шанса ... През второто полувреме си поставихме цел - да отбележим гол. Казах на пресконференцията: нашата цел е да спечелим, за щастие, постигнахме добър резултат, който ни доведе до 1 / 4 -финала, продължаваме напред.

Много сме щастливи, че доставихме радост на феновете. Нашата задача е да направим щастливи феновете, доволни сме от добрата игра. Важно е да подготвим отбора за шест дни за Айнтрахт или Базел.

Работим всеки ден, за да побеждаваме. Понякога се проваляме и тогава се разстройваме. Но виждаме, че работата ни се компенсира от победи. Във футбола всичко се случва внезапно и животът може да се промени. Понякога виждате, че вършите работа, но резултатите не се подобряват. Станахме шампиони, стигнахме до четвъртфиналите на ЛЕ, това е фантастичен клуб, страхотна администрация, която редовно ни подкрепя.

Намираме се в четвъртфиналите на Лига Европа. Нашите мисли са в предстоящите мачове там. За съжаление бяхме елиминирани от Шампионска лига, но балансът в моя отбор ни прави щастливи сега. Искаме да работим, защото това интересува хората, както и добрите резултати", заяви Кастро.

  Сподели
116