Интер с втора победа срещу Лудогорец


FUTBOL-TV

Интер с втора победа срещу Лудогорец

Интер се наложи над Лудогорец с 2:1 в мач-реванш от 1/16-финала в Лига Европа. Разградчани загубиха и първата среща с “нерадзурите" в Разград - 0:2 и така те напускат турнира и ще хвърлят всичките си сили шампионата.

Днешният двубой се игра пред празни трибуни заради върлуващия в Северна Италия коронавирус. Българските шампионите изиграха по-добър мач и дори поведоха в резултата. В 26-ата минута Григоре даде дълъг пас на дясното крило за Сисиньо. Бразилецът напредна и центрира в наказателното поле, където Каули Оливейра се пребори със защитник на домакините и след това от малък вкара красив гол с много силен удар.

В 32-ата минута домакините изравниха. Бираги бе изведен в наказателното поле и с плътен шут стреля. Ударът бе в близкия ъгъл на Илиев, но вратарят не успя да се намеси - 1:1. В добавеното време на първата част обратът бе факт. Санчес и Лукаку размиха подавания, като в крайна сметка последният стреля с глава. Ударът му бе спасен от Илиев, но падайки на земята белгиецът имаше късмет и кълбото се удари отново в главата му и влетя в мрежата - 2:1.

След почивката имаше още интересни положения, но в крайна сметка до нов гол не се стигна.

  Сподели
230