Конте: Използваме Лига Европа за обиграване на резервите


Н. Гавазов

Конте: Използваме Лига Европа за обиграване на резервите

Старши-треньорът  на Интер Антонио Конте коментира срещата с Лудогорец от 1/16-финалите на Лига Европа. Както е известно, "нерадзурите" в спокойно темпо и без да дадат никакъв шанс на отбора от Разград, постигнаха победа с 2:0.

"През първото полувреме играта протече в бавно темпо, адаптирахме се към стила на  Лудогорец. След почивката променихме интензивността, започнахме да движим топката по-бързо и отбелязахме два гола.

Нашият път в Лига Европа е свързан с ротация  на състава. Използваме този турнир, за да дадем време за игра на онези играчи, които  по-рядко излизат на терена. Не забравяйте, че този турнир  може да ви смаже на психическо и физическо ниво, ако решите да играете с един и същи отбор в четвъртък и неделя.

Ериксен добре се представи, но  все още му предстои много работа. Вярвам, че може да играе много по-добре. Радвам се, че вкара, това винаги помага да придобиете увереност. Въпреки това Кристиан трябва да работи върху скоростта и интензивността, каквито бяха неговите козове в предишните години", заяви Конте.

  Сподели
295