Интер ще вземе аванс в първия си мач срещу Лудогорец


FUTBOL-TV

Интер ще вземе аванс в първия си мач срещу Лудогорец

Лудогорец - Интер
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 20.02.2020 г.
Час: 19:55 ч.


Лудогорец приема Интер Милано на своя стадион в Разград в първа среща от 1/16 финалите в Лига Европа. Двубоят се очаква с голям интерес от българските шампиони, които вече почти разпродадоха билетите за всички сектори. Разградчани са лидери в класирането и едва ли някой се съмнява в поредната им титла. Интер влиза в двубоя след поражение от Лацио в битка за 2-ро място. Все пак Интер е по-класният отбор и прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Наставникът на Интер - Антонио Конте ще направи няколко промени в състава си за мача с Лудогорец. На вратата се очаква да започне Даниеле Падели, който е подложен на доста критики заради представянето си през последните 3 мача, в които трябваше да замести контузения Самир Ханданович. Пред него ще действат Алесандро Бастони, Андреа Ранокия и Данило Д'Амброзио.

В халфовата линия от първата минута ще започне Кристиан Ериксен, подпомаган от Борха Валеро и Матиас Весино. По фланговете се очаква да действат Кристиано Бираги и Виктор Моузес. Атаката ще водят Лаутаро Мартинес и Алексис Санчес, като се очаква Ромелу Лукаку да получи почивка.

Контузени в състава на Конте са Себастиано Еспозито, Стефано Сенси и Роберто Галярдини.

В лагера на Лудогорец настроението е приповдигнато. Разградчани подновиха шампионата с разгромен успех - 6:0 над Ботев Враца. Освен това новият треньор на тима Павел Върба има на разположение доста играчи, което му дава възможност да се бори на три фронта - шампионат, Купа на България и Лига Европа. Очакванията са, че той ще заложи на най-добрите си играчи за мача с Интер, като не се очакват изненади в стартовия състав. Единствената такава бе в групата на тима, като в нея попадна Владо Стоянов, който дълго време лекува травма. Все пак, по-вероятно е той да остане резерва на Пламен Илиев.

В четвъртък ни чака малко по-различен двубой, но един такъв резултат (6:0 над Ботев Враца) ще мотивира още повече футболистите за четвъртък. Чакаме този мач с нетърпение. Интер се бори за титлата в Италия. Ще разчитаме на помощта на нашите фенове. Той ни дава възможностда покажем на какво сме способни. Видях това, което исках да видя - че създаваме положения и бяхме активни. Видях и доста пропуски. Доста ситуации не отиграхме както трябва, направихме и грешки. Срещу Интер тези грешки ще бъдат наказани", заяви чешкият треньор на Лудогорец.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ИНТЕР 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Лудогорец Разград
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
15.02.2020 Първа ПФЛ Лудогорец Разград 6 - 0 Ботев Враца
07.02.2020 Приятелски срещи Лудогорец Разград 1 - 1 Слован Братислава
06.02.2020 Приятелски срещи Лудогорец Разград 0 - 1 Ахмат Грозни
01.02.2020 Приятелски срещи Цървена Звезда Белград 1 - 0 Лудогорец Разград
29.01.2020 Приятелски срещи Лудогорец Разград 6 - 0 Кайрат Алмати - - -


Последни 5 срещи - Интер
(Италия)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
16.02.2020 Серия А Лацио 2 - 1 Интер
12.02.2020 Купа на Италия Интер 0 - 1 Наполи
09.02.2020 Серия А Интер 4 - 2 Милан
02.02.2020 Серия А Удинезе 0 - 2 Интер
29.01.2020 Купа на Италия Интер 2 - 1 Фиорентина


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
288