Хавиер Санети: Има време до мача с Лудогорец, но искаме да спечелим всичко!


FUTBOL-TV

Хавиер Санети: Има време до мача с Лудогорец, но искаме да спечелим всичко!

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети коментира пред клубния сайт жребия за Лига Европа, който отреди италианският гранд да се изправи срещу шампиона на България Лудогорец.

"Трябва да се подготвим за тези два мача по най-добрия възможен начин. В момента обаче се фокусираме върху завършването на 2019 г. Лига Европа е важна за нас и ние искаме да бъдем главни герои в този турнир. Имаше разочарование от отпадането от Шампионската лига, но сега трябва да фокусираме енергията си в Серия А, Купата на Италия и Лига Европа. Искаме да спечелим и трите турнира. Имайки предвид това, което направихме в групата в ШЛ, беше разочароващо да завършим на трето място, но трябва да продължим да работим така, както правим до сега", заяви Санети.

"Много сме щастливи от работата на Антонио Конте и неговата работа. Страстта, която той успява да предаде на всички, е много важна за отбор като нашия. Антонио е добре подготвен и интелигентен и наистина сме доволни от това, което прави. Трябва да продължим да играем по този начин. Сигурен съм, че вървим на правилен път", добави още той

  Сподели
245