ЦСКА Москва ще се реваншира на феновете си за загубата от Лудогорец


FUTBOL-TV

ЦСКА Москва ще се реваншира на феновете си за загубата от Лудогорец

ЦСКА Москва - Лудогорец
Стадион: "ЦСКА Арена", Москва
Дата: 28.11.2019 г.
Час: 19:55 ч.
Съдия: Якоб Келет (Дания)


ЦСКА Москва приема Лудогорец на своя стадион в среща от петия кръг на груповата фаза на Лига Европа. В първия разградчани спечелиха трите точки, след като губеха в резултата, но в крайна сметка стигнаха до малко очаквана победа с 5:1. Сега руските "армейци" ще искат да се реваншират пред феновете си и ще гонят задължителна победа. Такава е необходима обаче и на българските шампиони. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Офанзивният футболист на Лудогорец Жоржиньо се прибра контузен от мачовете на националния отбор на Гвинея-Бисау и ще пропусне срещите в следващия един месец. Жоржиньо отбеляза гол във вратата на Есватини, но след минути бе заменен принудително. Бившият футболист на софийския ЦСКА няма да може да играе за Лудогорец срещу "червените", а освен това пропуска и двубоите срещу Локомотив Пловдив и ЦСКА Москва. Все още няма яснота дали бразилецът ще бъде на линия за мача с Ференцварош от Лига Европа.

Контузията на Жоржиньо задълбочава проблемите на Генчев в окомплектоването на състава за мача срещу ЦСКА Москва в руската столица. За тази среща има двама наказани футболисти - Яцек Горалски и Рафаел Форстър.

Вратарят Хорхе Броун, новото попълнение Талеб Тауата, както още Станислав Манолев и Димо Бакалов не са картотекирани за евротурнирите. Всички те остават в Разград да се подготвят с двама кондиционни треньори.

"Тази седмица имаме два много важни мача. До голяма степен може да ни осмислят целият сезон. Надяваме се на позитивна развръзка и в двата. Познаваме се с ЦСКА Москва вече по-добре като отбори. Те ще търсят реванш пред собствена публика, след като им нанесохме тежка загуба в Разград. От своя страна, ние имаме своите шансове и амбиции за място в следващата фаза. Сметки не правим, винаги играем за победа", заяви треньорът на Лудогорец Станислав Генчев.

"Всяка победа ни приближава към класирането. Една победа утре може на практика да ни гарантира мястото напред. Няма умора при нас. Ние сме свикнали на такъв ритъм. Всички са в групата, като само Жоржиньо отсъства заради контузия, докато имаме двама наказани от предишния мач", завърши Генчев.

В състава на ЦСКА Москва няма много проблеми, като почти сигурно няма да има и промени в сравнение с последния двубой на тима. Тогава "армейците" се наложиха над Криля Советов с 1:0, а единственият гол вкара Никола Влашич. Така на вратата ще застане неостаряващия Игор Акинфеев, а полевите играчи ще са Хьордур Магнусон, Игор Дивеев, Вадим Карпов, Марио Фернандес, Арнор Сигурдсон, Константин Кучаев, Кристиян Бистрович, Никола Влашич, Иван Обляков и Фьодор Чалов. Това почти сигурно означава, че Алан Дзагоев ще остане на пейката, но почти сигурно той ще се включи в игра през втората част.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА МОСКВА - ЛУДОГОРЕЦ 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - ЦСКА Москва
(Русия)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
24.11.2019 Премиер Лига ЦСКА Москва 1 - 0 Криля Советов
10.11.2019 Премиер Лига ПФК Сочи 2 - 3 ЦСКА Москва
07.11.2019 ЛЕ група H Ференцварош 0 - 0 ЦСКА Москва
02.11.2019 Премиер Лига Зенит Санкт Петербург 1 - 1 ЦСКА Москва
30.10.2019 Купа на Русия ЦСКА Москва 1 - 0 ФК Уфа


Последни 5 срещи - Лудогорец Разград
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
23.11.2019 Първа ПФЛ Лудогорец Разград 2 - 1 Локомотив Пловдив
10.11.2019 Първа ПФЛ Витоша Бистрица 0 - 1 Лудогорец Разград
07.11.2019 ЛЕ група H Еспаньол 6 - 0 Лудогорец Разград
02.11.2019 Първа ПФЛ Лудогорец Разград 3 - 1 Берое
29.10.2019 Първа ПФЛ Царско Село София 0 - 2 Лудогорец Разград


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
19.09.2019 ЛЕ група H Лудогорец Разград 5 - 1 ЦСКА Москва
  Сподели
360