Пробвайте знак Х за Страсбург - Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Страсбург - Локо Пловдив

Страсбург - Локомотив Пловдив
Стадион: "Стад дьо ла Мейно", Страсбург
Дата: 15.08.2019 г.
Час: 21:30 ч.
Съдия: Джон Бийтън (Шотландия)


Страсбург приема Локо Пловдив на своя стадион в среща-реванш от третия предварителен кръг на Лига Европа. Французите си тръгнаха от града под тепетата с победа - 1:0 и така направиха важна крачка за класиране в следващата фаза. "Смърфовете" обаче доказаха, че се намират в добра форма и нямат намерение да се дадат лесно. Прогнозата на FTV и на Futbolbet за предстоящата среща е за знак - Х.

Два дни преди мача в лагера на Локо Пловдив имаше проблеми с издаването на визи на двама от своите основни футболисти. Става дума за Парвизджон Умарбаев и Стивън Езе. В крайна сметка последният не получи такава, но Умарбаев ще бъде на разположение на треньорския щаб. Новината за Езе обаче е доста неприятна, тъй като той е един от най-добрите играчи на тима от Пловдив. Това ще бъде и единствената промяна в състава.

"Умарбаев има виза, а Езе няма виза и дано не липсва. Това ще бъде мотивация за момчетата да излязат с балтията. Мисля, че това ще мотивира момчетата. Аз ще ги мотивирам най-много, като пристигна в четвъртък. Ще има нещо повече от премия за момчетата, ако победят. Мисля, че този път ще им още един български шамар. Важното е да ги бием. Дали ще се класираме, не е важно. Обясниха ни, че това било процедура. Според мен Страсбург е замесен", заяви шефът на Локомотив Христо Крушарски.

Иначе Локо Пловдив загря за реванша с успех - 5:2 над Арда. "Нямаме контузени и трябва да продължим с добрата игра. Много е важно да знаеш коя тактика може да играе отборът. Анализираме много, работим много. Днес имахме тренировка в 7:30 часа, за да се събудим. Това е ключът - да работиш много и да вярваш в себе си", каза Акрапович след мача с Арда, който говори и за срещата с французите:

“Показахме в първия мач, че имаме качество. Бяхме равностойни. Страсбург ще използва друга тактика на реванша. Няма да отидем със страх. Ако имаме шанс, ще опитаме да продължим напред.
Играем с максимално две докосвания. Имаме футболисти като Митко Илиев и Жоро Илиев, които да го правят. Това е модерният футбол. Започваме да играем така и със силните отбори", добави Акрапович.

Елитният френски Страсбург стартира с реми в първенството на страната. Тимът направи 1:1 у дома срещу Метц. Адриен Томасон откри резултата за домакините в 21-ата минута на срещата, но Хабиб Диало възстанови равенството с попадение две минути след старта на второто полувреме. Така двата тима стартираха с актив от по 1 точка.

 

ПРОГНОЗА: СТРАСБУРГ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Страсбург
(Франция)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
11.08.2019 Лига 1 Страсбург 1 - 1 Метц
08.08.2019 ЛЕ Квалификации Локомотив Пловдив 0 - 1 Страсбург
01.08.2019 ЛЕ Квалификации Макаби Хайфа 2 - 1 Страсбург
25.07.2019 ЛЕ Квалификации Страсбург 3 - 1 Макаби Хайфа
19.07.2019 Приятелски срещи Страсбург 3 - 1 Тулуза


Последни 5 срещи - Локомотив Пловдив
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
11.08.2019 Първа ПФЛ Арда Кърджали 2 - 5 Локомотив Пловдив
08.08.2019 ЛЕ Квалификации Локомотив Пловдив 0 - 1 Страсбург
04.08.2019 Първа ПФЛ Локомотив Пловдив 1 - 1 Лудогорец Разград
01.08.2019 ЛЕ Квалификации Спартак Търнава 3 - 1 Локомотив Пловдив
28.07.2019 Първа ПФЛ Ботев Враца 1 - 4 Локомотив Пловдив


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
08.08.2019 ЛЕ Квалификации Локомотив Пловдив 0 - 1 Страсбург
  Сподели
661