В АЕК след боя над Левски: Още сме в подготвителен режим


FUTBOL-TV

В АЕК след боя над Левски: Още сме в подготвителен режим

Треньорът на АЕК Ларнака Иманол Идиакес изрази задоволството си след гръмкия успех на кипърския тим над Левски с 4:0. Четири гола вкара македонският нападател Иван Тричковски, а треньорът Идиакес потвърди, че все още отборът му се намира в "предсезонна" подготовка. Испанецът не пропусна да отличи доброто представяне на всички свои играчи, като отличи вкаралият четири гола Тричковски, но в крайна сметка преписа заслугите на целия тим.

"Доволен съм от показаното на моите футболисти. Търсихме положенията и головете. Знаехме, че Левски ще пресира високо от първата минута и успяхме да се противопоставим добре. Доволен съм, че играхме това, което искаше целия треньорски щаб. Успяхме и да свърши работата си в защита. Ранният гол ни даде положително отражение на играта, но като цяло представянето на АЕК бе такова, каквото искахме", започна той в ефира на Диема.

 
"Много е трудно да спечелиш в този кръг с подобен резултат, но след изиграването на лошото първо полувреме в първия мач, то днес представянето ни бе много добре. Точно този резултат е правдив. Ние продължаваме да бъдем в предсезонна подготовка и трябва да се подобряваме все повече. Да, това беше най-доброто ни представяне, но се надяваме и на още по-добро. Наясно сме, че ще имаме тежки мачове този сезон, но от утре започваме да мислим за тежките ни мачове. Знаем колко сериозен е следващият ни съперник", продължи наставникът.

"Много важен за нас е Тричковски – нашият лидер и водач. Днес имаше ден и вкара четири гола. Не искам да говоря за отделни хора, защото футболът е отборен спорт. Играхме колективно добре най-вече", завърши треньорът на АЕК.

460