Нова разгромна загуба от кипърци - Левски приключи с Европа за този сезон


FUTBOL-TV

Нова разгромна загуба от кипърци - Левски приключи с Европа за този сезон

Отборът на Левски инкасира втора загуба от АЕК Ларнака. След поражението с 0:3 в Кипър, днес "сините" паднаха с 0:4 и на своя стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" и така с общ резултат от двете срещи - 0:7 приключват с участието си в Лига Европа. В днешния мач-реванш от втория предварителен кръг на турнира - "сините" рядко правеха нещо интересно пред вратата на съперника и логично инкасираха ново поражение.

В 7-ата минута защитата на Левски беше преодоляна, като Райнов фаулира Яну в наказателното поле. Реферът посочи бялата точка, а капитанът Тричковски беше точен - 0:1. В 29-ата минута Яну намери Тричковски с отличен пас в наказателното поле, а капитанът на АЕК с удар от движение в горния ляв ъгъл на вратата вкара за 0:2. в 75-ата минута Тричковски оформи своя хеттрик, като грешката за гола бе на Райнов, който изпусна голмайстора.

В 82-ата минута тимът от Лимасол вкара и 4-ти гол във вратата на българите. Акоран се справи с Горанов отляво, преодоля и Рейш и подаде към Тричковски, който засече топката във вратата за 0:4.

  Сподели
442