Пробвайте знак Х за Осиек - ЦСКА


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Осиек - ЦСКА

Осиек - ЦСКА
Стадион: "Градски врът", Осиек
Дата: 01.08.2019 г.
Час: 21:45 ч.
Съдия: Роберт Шьойгенхофер (Австрия)


ЦСКА гостива на Осиек в Хърватия в среща-реванш от 2-ия предварителен кръг на Лига Европа. "Армейците" не впечатлиха особено с изявите си в първия мач, но въпреки това постигнаха победа с 1:0. Същото може да се каже и за последвалия мач за първенство срещу Славия, а там "червените" стигнаха до обрат за 2:1. Сега на тима на Люпко Петрович предстои доста трудна задача. Прогнозата на FTV и на Futbolbet e за знак - Х.

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович е специалист във взимането на подобни мачове. По всяка вероятност треньорът ще заложи на по-дефанзивна схема, като не е изключено тимът да играе без типичен централен нападател. Така Али Соу и Тони Уот ще останат на пейката, а това може да доведе до пускането в игра на трети централен защитник. Очаква се това бъде Божидар Чорбаджийски, но не е изключено шанс да получи новото попълнение Раул Албентоса. Все пак последният е по-вероятно да остане на пейката.

Така в предни позиции се очаква единствено да действа Евандро. Героят на тима в последните два мача се намира в отлична форма, а и той ще е подпомаган дейно от Тиаго. Иначе под въпрос за мача е единствено Петър Занев. Последният получи контузия в първия мач срещу Осиек и напусна по-рано игра. Занев пропусна и двубоя със Славия, с цел да бъде запазен за реванша от Лига Европа. Все пак предпоставките са, че той ще стартира като титуляр. Очаква се футболистът да мине късен фитнес тест тази вечер.

"Връщаме се на правия път и имаме позитивна атмосфера за мача с Осиек. Аз поемам отговорностите, ако има проблем. Аз се боря да направим добър отбор. Не се плаша за резултатите. Ако не са добри, знам какво следва. За да е прав треньорът, трябва да побеждава. Не знам дали Петър Занев ще е готов за Осиек. От Осиек не са играли десетима футболисти, които са основни, но това е нещо с две лица. Хубаво е да си починат, че когато се освежат ще играят по-добре, но от друга ние няма да отидем там да се браним, а ще отидем, за да вкарваме голове", каза Петрович преди мача.

Треньорът на Ocиeк Дино Скендер заложи на изцяло резервен състав в последния шампионатен двубой на тима си, като бе допуснато поражение с 1:3. Ето какво заяви Скендер:

"Съгласувах състава с ръководството и преценихме, че това е най-правилният ход в този момент. Понякога трябва да правиш такива жертви във футбола. И занапред ще го правим, ако продължим напред в Лига Европа. Имаме си приоритети. Освен това теренът срещу Горица бе много тежък и мокър и ни беше страх да не получим някоя контузия. Не ме интересуваше толкова резултатът, само се надявах някой да не получи травма", призна Скендер.

 

ПРОГНОЗА: ОСИЕК - ЦСКА 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Осиек
(Хърватска)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
28.07.2019 Първа Лига ХНК Горица 3 - 1 Осиек
25.07.2019 ЛЕ Квалификации ЦСКА София 1 - 0 Осиек
19.07.2019 Първа Лига Осиек 2 - 0 Славен
08.07.2019 Приятелски срещи Осиек 2 - 0 ФК Копенхаген
02.07.2019 Приятелски срещи Осиек 1 - 1 Баник Острава


Последни 5 срещи - ЦСКА София
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
28.07.2019 Първа ПФЛ Славия 1 - 2 ЦСКА София
25.07.2019 ЛЕ Квалификации ЦСКА София 1 - 0 Осиек
20.07.2019 Първа ПФЛ ЦСКА София 1 - 3 Черно море
16.07.2019 ЛЕ Квалификации Титоград Подг. 0 - 0 ЦСКА София
12.07.2019 Първа ПФЛ ЦСКА София 2 - 2 Етър Велико Търново


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
25.07.2019 ЛЕ Квалификации ЦСКА София 1 - 0 Осиек
  Сподели
555