Пробвайте знак 1 за Валур - Лудогорец


FUTBOL-TV

Пробвайте знак 1 за Валур - Лудогорец

Валур - Лудогорец
Стадион: "Хлидаренди", Рейкявик
Дата: 25.07.2019 г.
Час: 22:00 ч.
Съдия: Георгиос Коминис (Гърция)


Лудогорец гостува на Валур в Рейкявик в първа среща от втория предварителен кръг на Лига Европа. Българският тим отпадна от Шампионска лига още в първия предварителен кръг. Сега всички погледи на хората на Стойчо Стоев са насочени във втория по значение турнир на стария континент. Прогнозата na FTV и на Futbolbet са за знак - 1.

Две промени е направил наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев в картотеките на клуба за предстоящите мачове срещу исландския Валур. Извън сметките на специалиста остава бразилската звезда Марселиньо, като неговото място заема Вандерсон. Другата промяна е свързана с включването на Рафаел Форстър на мястото на Станислав Манолев.

Новината от последните часове е, че голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешерю е пред трансфер турския Трабзонспор. Турският клуб е готов да изпълни желанието на румънския футболист и да му предложи заплата от 1,2 милиона евро. Нападателят влезе в последната година от своя договор с Лудогорец и отпадането от Шампионска лига го е убедила да напусне българския шампион. Трабзонспор е готов да плати 500 хиляди евро на българския клуб за 32-годишния футболист. Така остава под въпрос участието на румънския национал в предстоящия двубой.

Иначе в състава на Стойчо Стоев не се очакват особени промени, като изключеим отсъствието на Марселиньо и Манолев. Почти сигурно отборът ще изглежда така, както бе в Стара Загора при победата над Берое.

Централният защитник на Лудогорец Драгош Григоре е единственият контузен. Той ще може да се завърне в игра след повече от месец. Бранителят се контузи преди първия мач с Ференцварош в Будапеща от квалификациите за Шампионката лига. Оказа се, че травмата му е по-сериозна. Очакванията са, че Григоре ще е на линия чак през септември след паузата за националните отбори, която е до средата на месеца. В последните дни Григоре е бил в Букурещ. Интересното е, че преди година румънският национал бе измъчван от контузия, заради която пропусна целия есенен дял. В щаба на Лудогорец са притеснени, защото може да се окаже, че проблемът при играча може и да е хроничен.

Тимът от Рейкявик също отпадна от Шампионската лига. Валур напусна надпреварата заради словенския Марибор след две поражения - 0:3 и 0:2. Така Валур, както и Лудогорец, който бе елиминиран от Ференцварош, слизат във втория по сила европейски клубен турнир.

Исландският тим е шампион на местното първенство, носещо звучното име Пепси Дейлдин за 2018г. Припомняме, че шампионатът на островната страна се провежда по схемата пролет-есен заради големите студове през зимата. Така Валур в момента е в пикова форма и е доста неприятен съперник.

 

ПРОГНОЗА: ВАЛУР - ЛУДОГОРЕЦ 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Валур Рейкявик
(Исландия)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
21.07.2019 Висша Лига Викингур Рейкявик 2 - 2 Валур Рейкявик
17.07.2019 ШЛ Квалификации Марибор 2 - 0 Валур Рейкявик
10.07.2019 ШЛ Квалификации Валур Рейкявик 0 - 3 Марибор
04.07.2019 Висша Лига Валур Рейкявик 3 - 1 КА Акурейри
30.06.2019 Висша Лига ХК Коупавогюр 1 - 2 Валур Рейкявик


Последни 5 срещи - Лудогорец Разград
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
20.07.2019 Първа ПФЛ Берое 2 - 4 Лудогорец Разград
17.07.2019 ШЛ Квалификации Лудогорец Разград 2 - 3 Ференцварош
13.07.2019 Първа ПФЛ Лудогорец Разград 2 - 0 Царско Село София
10.07.2019 ШЛ Квалификации Ференцварош 2 - 1 Лудогорец Разград
03.07.2019 Суперкупа Лудогорец Разград 2 - 0 Локомотив Пловдив


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
630