Жардел сипе похвали за Левски пред лисабонско издание


А. Павлов

Жардел сипе похвали за Левски пред лисабонско издание

Марио Жардел похвали Левски пред лисабонския вестник "O Jogo". Контактът, който изданието е осъществило с бразилеца, е свързан с предстоящия двубой за Лига Европа между Спортинг Лисабон и Левски. Вестникът иска да научи от Жардел повече за съперника на лисабонци. Голаджията се подвизава както в Спортинг, така и в Порто и бележеше във всеки мач дежурното си попадение.

Ето и пълното изявление на Жардел пред "O Jogo": "В понеделник играхме срещу Левски за първенство и загубихме, но според мен бяхме ограбени, защото сините получиха несъществуваща дузпа. Те играха в система 4-3-3, но предпочитаха контраатаки, тъй като бяха гости. Играят доста бързо, с по едно докосване на топката. В България Левски е един от най-големите отбори, но мисля, че все пак не е на нивото на Спортинг.

За да спечели мача си с българите, лъвовете трябва да подходят много сериозно. Необходимо е да бъде обърнато внимание на лявото крило Жоазиньо, както и на нападателя Дембеле, който се намира в невероятна форма. Двубоят няма да е никак лек и Спортинг определено трябва да подходи предпазливо, иначе може да има неприятности."

  Сподели
154