Бен Арфа: Не ни достигна опит срещу Арсенал


Н. Гавазов

Бен Арфа: Не ни достигна опит срещу Арсенал

Полузащитникът на Рен Атем Бен Арфа коментира отпадането  на отбора от Лига Европа. Вчера френският тим бе победен с 3:0 от Арсенал в мач-реванш от 1/8-финалите на турнира и с общ резултат 3:4 напусна състезанието.

"Ние сме разочаровани, но и не забравяме за положителните моменти - феновете, които ни последваха из цяла Европа, безумието, което се твореше  в града.

Зле започнахме, не успяхме да задържим топката, поради което вълните на атаките на Арсенал започнаха да се носят към нашата врата. Отпадането от турнира е досадно, тъй като през второто полувреме имахме моменти да вкараме и прехвърлим мача поне в допълнителното време.

Физически се чувствахме добре, но нямахме достатъчно опит да играем на това ниво. Вероятно затова началото на мача се оказа толкова трудно за нас. Но ние се учим и помним положителните моменти. Искаме да благодарим на феновете и се надяваме, че през следващата година Рен ще продължи да се състезава в европейски турнири и ще може да отиде още по-далече", заяви Бен Арфа.

  Сподели
445