Йовановски: Нямахме късмет


Н. Гавазов

Йовановски: Нямахме късмет

Треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски бе разочарован след загубата с 0:1 от Бешикташ на „Инюню" в среща от първия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Както е известно, българския отбор бе достоен противник на турския гранд, който имаше в редиците си редица именити футболисти. Мачът клонеше към нулево равенство, но грешка в защитата в самия край на срещата позволи на домакините да се поздравят с победата.

"Честито на двата отбора за мача, който направиха. Мисля, че изиграхме качествено срещата, моите играчи се раздадоха. Липса на късмет бе този гол, който падна в последната минута. Исках да играем офанзивно преди началото на двубоя, мисля, че го направихме в известна степен и не може да кажете, че само сме се защитавали. Смених след това двама нападатели, вкарах отново двама атакуващи и запазих стила. Не искахме да се браним", каза Гьоре Йовановски.

"Голът в нашата врата падна след статично положение, не от игра, което е много нелепо. Нямаше значение колко играчи има в наказателното поле. Не мога да коментирам турската игра. Не ме интересува нищо друго, освен ЦСКА. Мачовете в групата сега започват. Има още пет", завършва македонския специалист.

 

  Сподели
190