Бешикташ посече ЦСКА в края


А. Павлов

Бешикташ посече ЦСКА в края

Бешикташ посече ЦСКА с гол на Фабиан Ернст в 90-ата минута. След хубаво центриране на Гути, немският халф се разписа с глава. В двубоя от групите на Лига Европа, игран на "Иньоню", турците не успяха да оправдят високите очаквания, които родната футболна общественост имаше към тях. С оглед на показаното на терена хората на Бернд Шустер могат да бъдат изключително доволни от крайния резултат.

На другия полюс армейците могат да съжаляват за това, че не съумяха да спечелят нищо от срещата с черните орли. Възпитаниците на Гьоре Ивановски се противопоставиха умело на своя съперник, но в крайна сметка преклониха глава пред него.

В този ред на мисли червените имаха няколко много чисти голови положения пред себе си. Те обаче не се възползваха от тях, а срещу опонент от класата на черните орли това струва много.

От друга страна, домакините владееха по-често топката, ала липсваше нужната острота в атаките им. Райс М'Боли спаси по блестящ начин най-добрия голов шанс за турците преди падането на победното попадение в 90-ата минута. Алжирецът изби в корнер шут на Родриго Табата в 69-ата минута.

Като заключение ще кажа, че рекордьорът по шампионски титли на България не бива да приема поражението по отрицателен начин. Това, което столичани трябва да направят, е да надградят над показаното вчера, тъй като то не бе никак лошо.

  Сподели
133