В Гент обръщат спецално внимание на Дембеле


А. Павлов

В Гент обръщат спецално внимание на Дембеле

Наставникът на Гент Франк Дюри заяви, че неговият тим ще се съсредоточи особено върху Гара Дембеле по време на утрешния двубой от Лига Европа срещу Левски. Болшинството от играчите на белгийския отбор не казаха нищо пред микрофоните на чакащите ги журналисти на Аерогара София, ала треньорът на белгийците Франк Дюри заяви какво мисли за утрешната среща.

"Гледахме няколко мача на Левски. Той е добър тим. Играе организиран футбол, особено силен е в атака. Лявата част му е много качествена. Нападателят Дембеле вече вкара много голове в Лига Европа и A Група и затова играе с много самочувствие. Ако се представим добре, можем да го спрем. Ако той играе добре и ние не сме на ниво, няма как направим това", сподели Дюри при пристигането на белгийците в София.

Наставникът обяви, че не го тревожи атмосферата, която се очаква на "Георги Аспарухов".

"Играхме в големи мачове с Динамо Киев и Фейеноорд. Имаме опит в тежки двубои. Няма да се притесним от атмосферата. Целта ни е да спечелим точки. В такава група, в която имаш само шест срещи, трябва да се бориш за пунктове във всеки двубой. В срещите на пряка елиминация може да се приеме и минимална загуба, но при тази ситуация ни трябват точки", допълни треньорът на Гент.

  Сподели
113