Санети: Искаме да сме главни герои в Лига Европа


Н. Гавазов

Санети: Искаме да сме главни герои в Лига Европа

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети направи коментар на жребия за 1/16-финалите на Лига Европа, а също така разказа за ситуацията около нападателя Мауро Икарди и старши-треньора на отбора Лучано Спалети.

"Добър жребий, но знаем, че няма лесни мачове. Ще трябва да видим къде ще сме през февруари, но искам да сме главни герои. Хубаво е, че мачът във Виена е близо до нас, това ще е едно кратко пътуване във вторник вечер, така е по-лесно.

Разочаровани сме от отпадането от Шампионска лига, но сега трябва да се съсредоточим върху Лига Европа, това е престижен турнир. Там има отбори, които трудно могат да бъдат победени и спечелването на Лига Европа ще даде престиж на клуба. Ще се опитаме да се представим по най-добрия начин и се надяваме да стигнем до края. Спечелването на трофей е важно.

Относно Икарди, той много е щастлив в Интер, а ние сме много доволни от него. Подновяването ще дойде в най-подходящия момент, всички го чакаме. Мауро е важен за нас, той е нашият капитан.

Спалети? Ние не оценяваме работата му със загуби или победи. Той е много добър треньор, голям професионалист, който дава цялата си страст на терена", заяви Санети.

  Сподели
463