Сари: Доволен съм от настроението и реакцията на втория гол


Н. Гавазов

Сари: Доволен съм от настроението и реакцията на втория гол

Маурицио Сурри остана впечатлен от това, как "сините" реагираха, отстъпвайки в резултата срещу Види в снощния мач от Лига Европа, а също така сподели новини за състоянието на Алваро Мората, който бе принуден да бъде заменен преди почивката.

В сравнение със съботния мач Сари направи 10 промени в стартовата линия, но въпреки това се получи вълнуващ мач. Двата гола на Челси бяха отбелязани с директен свободен удар. През първото полувреме, Вилиан изведе своя отбор напред, а малко преди края на срещата, Оливие Жиру изравни резултата, който по това време бе в полза на домакините.

"Направихме много тактически грешки, но все пак съм щастлив от настроението на отбора и нашата реакция на втория гол. Имахме много млад състав и не бе лесно. Допуснахме грешки, допуснахме  много загуби на топката и можехме да се справим по-добре в това отношение. Въпреки това, аз съм доволен от представянето на моя екип, особено на младите играчи.

Ампаду не е виновен за допуснатия гол. Ние осъществявахме зонална опека, но в нито едно единоборство не успяхме да се доберем до топката преди съперника, за това Ампаду няма вина при гола. Доволен съм и от Хъдсън - Одои. Нашите млади момчета имат много работа, но те се намират на верния път.

Мората? Докторите ми казаха, че травмата не е сериозна. Но в такива случаи трябва да се изчака с резултатите от изследванията и тогава да разберем за характера на травмата", заяви Сари.

  Сподели
417