Гатузо: Измъкнахме добър резултат срещу труден съперник


Н. Гавазов

Гатузо: Измъкнахме добър резултат срещу труден съперник

Старши-треньорът на Милан Дженаро Гатузо сподели мнение за срещата с Бетис от четвъртия кръг на Лига Европа, която завърши при резултат 1:1.

“Радвам се, че играхме добре, но има и горчивина. Крилата не бяха активни през първото полувреме, а това не ни позволи да притиснем съперника. След това нещата се подобриха като преминахме на схема 3-4-3. В началото бяхме нервни, още повече, че допуснахме ранен гол заради грешка, но момчетата заслужават поздравления, защото показаха характер и измъкнаха добър резултат срещу труден съперник. Сега ще трябва да видим с колко играчи сме останали утре.

Аз съм само треньор и чакам решението на докторите. Не искам да си търся оправдания предварително. Мусакио пострада след сблъсък, но познавайки неговия темперамент, той ще направи всичко възможно да играе. Чалханоглу отново имаше удар в стъпалото. Ювентус е един от най-добрите отобри както в Италия, така и в Европа, но ние няма да се оплакваме. Ще излезем срещу тях и ще покажем нашия футбол", заяви Гатузо.

  Сподели
407