Севиля с трудна победа над Акхисар (видео)


FUTBOL-TV

Севиля с трудна победа над Акхисар (видео)

Много интересни мачове с обрати станаха в четвъртия кръг на група  J на Лига Европа. Севиля успя да се добере до победата с 3:2 като гост на турския Акхисар. При това испанците бяха  с човек по-малко. В другата среща Краснодар обърна гостуващия Стандард Лиеж с 2:1.

Така след тези срещи Севиля и Краснодар заеха двете челни позиции с по 9 точки, а Стандард остана трети с 6, а Акхисар е последен без спечелена точка. Но е ясно, че битката между първите три отбора ще се води до последно.

Мачът в Турция започна отлично за андалусийците. В 12-ата минута Луис Муриел центрира от дясното крило и намери абсолютно непокрития Нолито, за когото не бе трудно да отбележи – 1:0 за Севиля. В 38-ата минута Луис Муриел направи 2:0 за гостите.

Елвис Ману се промуши като не шега между двама бранители на испанския тим и след това с лекота намали резултата на 1:2 в 52-ата минута. В 57-ата минута Серхио Гомес извърши нарушение в наказателното си поле, а съдията не само отсъди дузпа, а и го изгони, защото му показа втори жълт картон. Гюрай Вурал не успя да реализира от бялата точка, а само разтресе левия стълб.

В 78-ата минута Онур Аик с глава порази за втори път испанската врата и направи 2:2. Севиля стигна до дузпа след грубо нарушение на Мигел Лопеш. Евер Банега не сбърка от бялата точка, носейки победа за Севиля.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
423