Лудогорец може да измъкне точка от Байер Леверкузен


FUTBOL-TV

Лудогорец може да измъкне точка от Байер Леверкузен

Лудогорец - Байер Леверкузен
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 20.09.2018 г.
Час: 22:00
Съдия: Паоло Мацолени (Италия)


Лудогорец приема Байер Леверкузен на своя стадион в Разград в първа среща и за двата тима от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят е труден за прогнозиране, тъй като двата тима практикуват различен футбол. Все пак прогнозата на Futbol Tv и на Futbolbet е за знак - Х.

В лагера на Лудогорец настроението е приповдигнато. Играчите играят все по-добре и след колебливия старт в първенството вече започнаха да настигат лидерите ЦСКА и Левски. В евротурнирите обаче нагласата е още по-сериозна, тъй като всички играчи искат да се представят на висота.

Очакванията са, че главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутори няма да прави особени промени в състава си. Специалистът ще заложи на най-доброто в двубоя срещу немския тим.

"Дали се срещат двата фаворита в групата? Да си фаворит може да се каже по два начина - по традиция или в момента. Ние трябва да уважаваме традицията и да имаме предвид момента, в който се намираме", заяви Аутори. "Смятам, че за Лудогорец е един добър момент да се изправи срещу отбор с толкова много традиция в историята си. Защото имаме съперник от Бундеслигата, а това е един шампионат с много висока и силна конкуренция", заяви бразилският специалист.

Капитанът на Байер Леверкузен Ларс Бендер по всяка вероятност ще пропусне гостуването на българския шампион Лудогорец в четвъртък в срещата от група "А" на Лига Европа. Полузащитникът получи травма на прасеца при загубата с 1:3 от Байерн Мюнхен в Бундеслигата в събота, когато беше заменен принудително още в 27-ата минута от Юлиан Бранд. Бендер пропусна първата тренировка на отбора за седмицата, а старши треньорът Хайко Херлих обяви, че халфът може да не бъде възстановен до четвъртък.

"Ларс е контузен. Възможно е той да не бъде на разположение за четвъртък", обяви Херлих. Специалистът със сигурност няма да може да разчита на травмираните Юлиан Баумгартлингер, Жоел Пожанпало, Панос Ретсос и Чарлс Арангис. Байер (Леверкузен) има закрита тренировка тази вечер, а утре сутринта отборът лети за България. В четвъртък в Разград германският клуб ще направи завръщане на европейската сцена след 554 дни пауза.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - БАЙЕР ЛЕВЕРКУЗЕН 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Лудогорец Разград
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
14.09.2018 Първа ПФЛ Лудогорец Разград 2 - 1 Верея Стара Загора
02.09.2018 Първа ПФЛ Лудогорец Разград 3 - 1 Дунав Русе
30.08.2018 ЛЕ Квалификации Лудогорец Разград 4 - 0 Торпедо Кутаиси
26.08.2018 Първа ПФЛ Славия 0 - 0 Лудогорец Разград
23.08.2018 ЛЕ Квалификации Торпедо Кутаиси 0 - 1 Лудогорец Разград


Последни 5 срещи - Байер Леверкузен
(Германия)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
15.09.2018 Бундеслига Байерн Мюнхен 3 - 1 Байер Леверкузен
01.09.2018 Бундеслига Байер Леверкузен 1 - 3 Волфсбург
25.08.2018 Бундеслига Борусия М'Гладбах 2 - 0 Байер Леверкузен
11.08.2018 Приятелски срещи Валенсия 3 - 0 Байер Леверкузен
05.08.2018 Приятелски срещи Байер Леверкузен 1 - 0 Ал Вехда Мека


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
480