УЕФА одобри Армията за днешния мач на ЦСКА


FUTBOL-TV

УЕФА одобри Армията за днешния мач на ЦСКА

Стадион "Българска армия" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:00 часа първия двубой от втория квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Адмира Вакер. Делегатът на срещата инспектира за последно "Армията" и обяви това на техническата конференция преди важния сблъсък. 

ЦСКА ще играе в титулярния си екип, а футболистите на Адмира Вакер ще носят бели фланелки и черни гащета и чорапи. За срещата ще бъдат отворени само секторите А и В на "Армията", но капацитетът им ще бъде увеличен със седящите места от сектор Г.

 

Цените на билетите за мача са:

- Сектор А – 20 лева

- Сектор В – 12 лева

- ВИП ложа – 150 лева

Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.

Билети могат да бъдат закупени от касите на стадиона, които ще работят до 20:00 часа, фен магазина на "Армията", мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец". Ето какво обявиха още от организаторите на събитието:

Входовете на стадиона ще отворят в 18:00 часа. Призоваваме всички фенове тогава да започнат да заемат своите места, за да не се получават струпвания на входовете на стадиона в последния момент.

Молим всички привърженици да спазват правилата за наблюдаване на футболен мач преди, по време и след края на срещата, защото при нарушение санкциите на УЕФА са сериозни.

  Сподели
417