Чорбаджийски: Чака ни тежък реванш


FUTBOL-TV

Чорбаджийски: Чака ни тежък реванш

"Тежък мач за нас. Играчите на Рига са в 6-ти кръг. Имат шест победи. В ритъм са, а ние тепърва трябва да намираме нашия ритъм. Добре, че имаме една хубава подготовка и добра основа, за да надграждаме. Мисля, че ни чака много тежък реванш. Видяхте, че нападателят им е 1.98 сантиметра. Всичките им играчи са високи, но не им отстъпихме в нищо. Ако играем, както днес и покажем характер, можем да се поздрави с успеха. Още е рано да се говори, играем мач за мач и се надяваме да продължим напред", заяви капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски след успеха над Рига.

"На полувремето треньорът каза, че ще победим с 1:0 и така стана. Каза ни да сме търпеливи. Вдъхна ни кураж. Първото полувреме бяхме малко нервни. Искам да отбележа, че имаме много дебютанти в отбора. На мен също ми е първи мач в евротурнирите. Вальо (Антов, б.а.) изнесе мача на 17 години. Евала му правя. Надявам се, че ни чакат светли дни. За нас е леко неприятно да нямаме централен нападател. Но с това, с което разполагаме - мисля, че е напълно достатъчно, за да преодолеем отбора на Рига", каза още защитникът на "армейците".

"Много банални въпроси ни задавате. Журналистите ни питате едно и също всеки ден. От къде да знам, дали ще успеем! Естествено, че ще се борим и на трите фронта. На отбор като ЦСКА му приляга да се бори за всичко. Няма смисъл от подобни въпроси", каза Чорбаджийски.

  Сподели
350