От УЕФА доволни от състоянието на Армията


FUTBOL-TV

От УЕФА доволни от състоянието на Армията

Стадион "Българска армия" е готов да посрещне сблъсъка от първия квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и латвийския Рига. Двубоят ще започне в 20:45 часа.

Тази сутрин делегатът на срещата инспектира за последно "Армията" и обяви, че стадионът отговаря на всички изисквания, за да приеме мач от евротурнирите. За двубоя ще бъдат отворени само секторите "А" и "В", като билетите за "В" бяха разпродадени вчера. Цената на пропуските за сектор "А" е 20 лева, а за ВИП ложата - 150 лева. Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно заедно със свой пълнолетен придружител.

Билети могат да бъдат закупени от фен магазина на "Армията" и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец".

Продължава и заявяването на абонаментни карти за новия сезон. За улеснение на феновете днес администрацията ще работи до 20:00 часа. Ето какво обявиха от организаторите на събитието: 

Входовете на стадиона ще отворят в 19:15 часа. Призоваваме всички фенове тогава да започнат да заемат своите места, за да не се получават струпвания на входовете на стадиона в последния момент. Молим всички привърженици да спазват правилата за наблюдаване на футболен мач преди, по време и след края на срещата, защото при нарушение санкциите на УЕФА са сериозни.

  Сподели
400