Симеоне: Трябва да установим контрол от самото начало


Н. Гавазов

Симеоне: Трябва да установим контрол от самото начало

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне разказа за очакванията си от финала в Лига Европа, в който "дюшекчиите" ще се изправят срещу Олимпик Марсилия.

"Изпълнени сме с чувства и емоции, но се стараем да бъдем, и скромни. Ние ще приложим всички сили, тъй като съперникът е силен отбор, много трудолюбив и много атакува.

Марсилия провежда великолепен сезон - в първенството и в евротурнирите. Това ще е великолепен финал. Двата отбора си приличат. Марсилци може би не играят отдавна един с друг, но те се отнасят към работата си със същия ентусиазъм и се раздават без остатък. Така, че ще има финал.

Опитът в определена степен може да ни помогне, но няма да има голяма значение. Ние също ще бъдем подложени на натиск. Трябва да установим контрол върху играта от самото начало и да създаваме неприятности на съперника. Чакам интензивен мач. И трябва да играем добре, за да победим. Ако показваме своя футбол, то победата ще стане много близка. Трябва да знаем какво да правим на терена. Длъжни сме да победим", заяви Симеоне.

  Сподели
453