Гатузо: Загубихме шансовете още след Сан Сиро


Н. Гавазов

Гатузо: Загубихме шансовете още след Сан Сиро

Старши-треньорът на Милан Дженаро Гатузо сподели мнение за срещата-реванш от осминафиналите на Лига Европа с Арсенал, която "росонерите" загубиха с 3:1 и отпаднаха от турнира. Напомняме, че гостите от Италия откриха резултата, но след това "артилеристите" изравниха от дузпа, дадена след симулация на Дани Уелбек. Миланци изпуснаха няколко опасни положения, а лед почивката Арсенал вкара още два гола.

"Горд съм с моите играчи. Мисля, че нашите шансове бяха загубени още след мача на "Сан Сиро". Не ми хареса, че се предадохме след като резултатът стана 2:1 и допуснахме трети гол. Трябва да не спираме да се борим.

Не искам да говоря за съдиите, защото всеки може да сгреши, както го правят играчите. Доволен съм от моя отбор и се надявам да продължим по този път.

Мисля, че започнахме да вдигаме летвата с представянето ни в Италия. В тези два мача доказахме, че можем да създадем проблеми и на Арсенал, но не искам оправдания. Отборът е млад и има потенциал да постигне много и да достигне нивото на Арсенал. Те са много по-опитен състав Бях ядосан след третия допуснат гол, защото не бива така да изоставяме играта. Трябва да сме концентрирани през всичките 90 минути", заяви Гатузо.

 

  Сподели
85