Този път Лацио разби Стяуа и продължава напред в ЛЕ (видео)


В. Мухарски

Този път Лацио разби Стяуа и продължава напред в ЛЕ (видео)

Лацио се записа разгромен успех с 5:1 в реванша срещу Стяуа Букурещ и така обърнаха нещата в своя полза след загубата с 0:1 в първия двубой в румънската столица. В героя за домакините на "Олимпико" бе Чиро Имобиле, който се отчете с хеттрик.

Той се разписа още в 7-ата минута, изразявайки резултата от двата мача. Лулич центрира добре, като топката прехвърли отбраната на "армейците". Голмайсторът овладя на гърди, а след това последва точен удар - 1:0.

В 35-ата минута Бастос успя да засече кълбото в мрежата, удвоявайки аванса на "римляните". Две минути преди почивката Лацио удари още един път. Андерсон нахлу в наказателното поле и пусна пас по земя към Имобиле, за който не бе проблем да направи резултата класически.

В 51-ата минута Фелипе Андерсон напредна добре и с много премерен удар по земя заби за четвърти път топката във вратата на съперника. В 71-ата минута Имобиле оформи хеттрика си, вкарвайки последен гол за своя тим. За гостите се разписа Гнохере в 82-ата минута, но това определено не се оказа достатъчно за тях.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
130