Херо: Вярвам, че можем да преодолеем Милан


В. Мухарски

Херо: Вярвам, че можем да преодолеем Милан

"От известно време нашето внимание е насочено към тази дата - 15 януари. Всички мислят за този мач, тъй като за нас това е едно огромно предизвикателство. Като всеки треньор и аз се надявам на успех в утрешния мач", заяви треньорът на Лудогорец Димитър Димитров пред двубоя от 1/16-финалите за Лига Европа срещу Милан.

"За радост към този момент нямаме никакви здравословни проблеми в отбора. Единствено ни притесняват дисквалификациите на Клаудиу Кешеру за тези два мача и на Натаниел за първата среща", добави Димитров.

"Вярвам, че можем да преодолеем Милан. Ако не вярвам, нямаше да съм треньор на този отбор. Надявам се и късметът и шансът да са с нас в утрешния мач. Не знам дали Милан ще ни подцени, но би било хубаво за нас, ако това е така. Нашите футболисти са на гребена на емоциите и това го видях, още когато се тегли жребият. Утре играчите ми ще бъдат водени от емоциите, каквото и да си говорим. Гледали сме "Милан" много пъти, дори и на живо. Имаме идеална представа за техните качества. "Милан" се намира в подем и това го показват и резултатите им. Плюс за тях е, че тяхното първенство в Италия продължава, което означава, че са в по-добро кондиционно състояние от нас. Ние обаче ще трябва да се справим с повече характер и себераздаване", коментира старши треньорът на Лудогорец.

"Във футбола най-важни са резултатите. Дефанзивно играхме единствено срещу "Брага" навън, когато спечелихме с 2:0. Тогава обаче, ако бяхме загубили, реакцията щеше да бъде много негативна. Не е важно как ще играем, а какъв резултат ще постигнем. Утре ще видите дали ще има някакви тактически промени, но смятам, че пред собствена публика нашият отбор ще бъде офанзивен", завърши Херо.

Снимка: Илияна Мухарска

  Сподели
141