Пробвайте знак Х за Ботев - Бейтар


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Ботев - Бейтар

Ботев Пловдив - Бейтар Йерусалим
Стадион: "Лазур", Бургас
Дата: 20.07.2017г.
Час: 20:30
Съдия: Кирил Левников (Русия)


Ботев Пловдив приема Бейтар Йерусалим на стадион "Лазур" в Бургас в среща-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа. Първата среща завърши наравно - 1:1, като този резултат запази интригата и дава едно леко предимство на българския тим. Все пак гостите пристигат в България със самочувствие, тъй като изиграха силен първи мач, макар и да допуснаха да се стигне до гол на чужд терен. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet включва равенство и може би продължения - знак Х в редовното време.

Спортно-техническото ръководство на Ботев Пловдив ще решава в последния момент дали Лъчезар Балтанов ще може да играе в реванша с Бейтар. Капитанът на "канарчетата" обу в понеделник за първи път футболните обувки и проведе тренировка за първи път, след като счупи малкия пръст на десния си крак. В случай, че здравословното му състояние позволява, той ще попадне в групата на Ботев за двубоя с Бейтар.

В "жълто-черния" клуб ще се съобразят с решението на лекарския екип и няма да рискуват здравето на своя полузащитник, ако се окаже, че все още не е готов за игра. Останалите футболисти от отбора на "канарчетата" са здрави и се готвят пълноценно за сблъсъка с израелците.

До мача-реванш с Бейтар ръководството на Ботев и Омар Косоко няма да обсъждат никакви оферти към футболиста, нито ще говорят за евентуален негов трансфер. Причината е футболистът на "канарчетата" трябва да е напълно съсредоточен за предстоящия двубой с израелците, тъй като се разчита много на него. Интерес към Омар Косоко има от турски клубове, както и такива от държави от Персийския залив. Всичко това е категорична предпоставка за титулярното му място в мача. Като цяло не се очакват особени промени от стартовите 11, които стигнаха до равенството в първия мач срещу този съперник.

Иначе трябва да се отбележи, че Ботев Пловдив допусна малко изненадваща загуба в първия си мач за първенство, който бе преди броени дни. На старта в Първа лига "канарчетата" отстъпиха с 0:1 на гостуващия Пирин Благоевград. Като цяло тази среща бе доста скучна, а пловдивчани не стигнаха и до едно голово положение.

"Бейтар е сериозен отбор и мисля, че взехме добър резултат от първата среща. Радвам се радвам, че успяхме да отбележим гол на чужд терен. Ще направим всичко възможно да елиминираме Бейтар и да направим добър двубой в България. Грешки винаги се допускат. Никой не е застрахован от тях. Мисля, че като цяло Чворович направи стабилен мач", заяви наставникът на Ботев Николай Киров.



ПРОГНОЗА: БОТЕВ ПЛОВДИВ - БЕЙТАР ЙЕРУСАЛИМ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183