Ходжсън: Горд съм със своите футболисти


.

Ходжсън: Горд съм със своите футболисти

Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън призна, че той не може да вини играчите за резултата, който се получи във финала на Лига Европа и въпреки загубата е горд със своите футболисти. Както е известно, Диего Форлан бе героят за испанският тим след като изведе своите в 32 минута,а победният гол вкара три минути преди края на продълженията, след като в 37 минута Саймън Дейвис бе изравнил за лондончани.

„Техните двама нападатели бяха великолепни през целия мач. Ние обаче добре ги контролирахме и мисля, че играхме добре. Резултат бе справедлив и изглеждаше, че мачът ще завърши така и победителят ще бъде определен от лотарията на дузпите. За съжаление не се получи", споделя Ходжсън пред Channel 5.

Въпреки това, след прекрасната кампания, в която Фулъм нокаутира Ювентус и Хамбург, мениджърът на лондончани коментира, че се чувства горд със своите играчи за резултатите и играта която показаха през всичкото това време.

„Няма как да не съм горд от своите играчи, включително и от спектакъла, който показаха във финалната среща. Мисля, че тази вечер играта ни показа до известна степен кои сме ние. През целия сезон срещахме отбори с големи коефиценти, но успяхме с по-добра игра да ги победим. Загубихме с един гол днес, но показахме воля, не се предадохме и можехме отново да изравним резултата след което да се отиде на дузпи", продължава специалистът.

„Разбира се не мога да бъда щастлив след загуба, макар и в допълнителното време, но аз нямам никакви думи с които да разкритикувам играчите си. Те играха великолепно и мисля, че и феновете ще разберат, че дадохме най-доброто от себе си", завършва Ходжсън.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
113