Кике Санчес: Не казвам, че ще спечелим - важното е да играем добре


.

Кике Санчес: Не казвам, че ще спечелим - важното е да играем добре

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Кике Санчес заяви, че неговият отбор ще подходи със същия ентусиазъм към финала в Лига Европа с Фулъм, както и в мачовете по пътя към двубоя за титлата. Специалистът допълни, че всички в отбора за наясно с важността на тази среща за клуба, след като се има предвид,че „дюшекчиите" не са печелили трофей от 1996 година. Според наставника на испанците, два финала предстоят да изиграят момчетата му, но в момента ще се мисли повече за срещата в сряда вечер в Хамбург.

„Всички в отбора осъзнават какво е историческото значение на този мач. Нямам намерение да променяме нищо в стила си на игра. Ще се опитаме да играем с ентусиазма и енергията, с които стигнахме до този мач. Имахме тежък сезон, но сме длъжни да го завършим добре и да зарадваме своите фенове. Тази среща ще осмисли всичко, което сме направили през настоящата кампания", заяви наставникът на Атлетико на пресконференция преди финала.

„Не се чувстваме като фаворити, не казвам, че трябва да спечелим Купата. Единственото, което ни интересува е да играем добре, а всичко ще си дойде на мястото. Фулъм е добър отбор с опитен треньор като Рой Ходжсън. Отиваме в Хамбург бе напрежение. Обикновено, когато играеш на финал не трябва да си напрегнат, а да го изиграеш по най-добрия възможен начин", допълни Флорес.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
201