Ходжсън: Фулъм пише история


.

Ходжсън: Фулъм пише история

Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън смята, че неговият отбор пише голяма част от неговата история, след като победи снощи Хамбургер и се класира за финала на Лига Европа. Както е известно, немският отбор поведе с 1:0 след гол на Петрич, но лондончани показаха много воля и обърнаха нещата до 2:1, като за победителите се разписаха Саймън Дейвис и Золтан Гера.

„Искам да кажа, че през тези 90 минути ние започнахме да пишем история. Атмосферата е нещо, което всички ще запомним за много дълго време. За пореден път имахме трудно начало, но обърнахме нещата в наша полза и това го направихме срещу един силен отбор", заяви на пресконференцията след мача мениджърът на Фулъм.

„Мисля, че много отбори щяха да се откажат при 0:1 или да влошат играта си, но нашата дисциплина бе на ниво през всичките 93 минути и ние не се отказахме. Аз обаче познавам играчите си знаех, че те няма да се откажат", продължава Ходжсън.

„Мисля, че това което постигнахме е награда за феновете на Фулъм, които видяха някои лоши резултати през годините, но сега могат да се похвалят, че отборът им е на европейски финал. За мен времето прекарано на „Крейвън Котидж" е магическо", завършва мениджърът на лондончани.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
115