Ходжсън: Имаме огромен шанс да играем на финала


.

Ходжсън: Имаме огромен шанс да играем на финала

Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън заяви, че нулевото равенство при гостуването на германския Хамбургер не дава предимство на нито един от двата отбора преди полуфиналния мач-реванш от футболния турнир Лига Европа, пише Daily Mail.Той обаче подчерта, че тимът му има огромен шанс да достигне на финал, ако разбире се подобри своята игра.

„Ние трябва да сме много щастливи. Играхме срещу много силен отбор след дълго пътуване. Това не е извинение за нас, но можехме да играем по-добре", цитира думите на Ходжсън Daily Mail.

"Имаме огромен шанс да продължим напред. Но ако искаме да го направим трябва да играем по-добре. Нулевото равенство не ни прави фаворити, но и не намалява шансовете ни в следващия мач", продължава мениджърът на лондончани.

" Сигурен съм, че на „Крейвън Котидж" нашите фенове ще ни подкрепят както са го правили винаги, и това ще ни помогне много. Не знам още какво е състоянието на Боби Замора, но той от известно време има проблем. Не съм разговарял с медицинския екип и не мога да дам конкретен отговор, но се надявам да играе в реванша", завършва Ходжсън.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
141