Пробвайте знак Х за ФК Копенхаген - Лудогорец


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за ФК Копенхаген - Лудогорец

ФК Копенхаген - Лудогорец
Стадион: "Паркен", Копенхаген
Дата: 23.02.2017г.
Час: 22:05
Съдия: Мирослав Зелинка (Чехия)



ФК Копенхаген приема Лудогорец на своя стадион в среща-реванш от 1/16-финалите в турнира Лига Европа. Първият двубой, който се игра на националния стадион "Васил Левски" завърши с успех за тима от Дания с 2:1. Така разградчани със сигурност вече не са в ролята на фаворити, каквато им бе дадена от повечето специалисти след изтегления жребий. Прогнозата на Futbol-tv е да пробвате знак - Х.

Холандският футболист на Лудогорец Джоди Лукоки по всяка вероятност ще пропусне решителния мач срещу ФК Копенхаген. 24-годишният техничар се контузи преди загубата от датчаните с 1:2 на "Васил Левски“ и не попадна в групата. Той не взе участие и при победата над Славия в 20-ия кръг на Първа лига. Лукоки продължава да се готви на облекчен режим дори в момента.

Като изключим това, треньорът на българските шампиони Георги Дерменджиев няма други проблеми преди двубоя от Лига Европа. В мача срещу Славия преди броени дни, треньорският щаб взе решение да не разчита на половината си титуляри - с цел да ги запази за мача в Лига Европа. Почти сигурно е, че Лудогорец ще бъде в същия състав и за реванша.

"Няма какво да се притесняваме, имаме ситуации, трябва да бъдат оползотворени. Един гол може да влезе в 1-ата, може да влезе и в 91-ата минута. Важното е да имаме ситуации за гол. Ние сме свикнали с тази гъстота на мачовете, така че ще се справим. Нямаме проблеми в това отношение. Да, имахме един ден по-малко за почивка, а Копенхаген играха за първенство ден преди нас... Трябва да бъдем разумни, аз предполагам как ще играят те, но ние трябва да бъдем разумни", заяви Дерменджиев.

Старши-треньорът на ФК Копенхаген Столе Солбакен изрази притеснения, че все още не е наясно на кого да заложи в средата на терена като партньор на Урош Матич. Както е известно, Ян Грегош и Вилям Квист са наказани. Така реално Солбакен остава без опция за невралгичния пост.

"Трябва да намеря нов състав за реванша с Лудогорец, а няма време. Срещу Брьондби пуснах за 10 минути словенеца Бенямин Вербич, за да видя как се справя. Личеше си, че не се чувства добре на тази позиция. Не се получи добре. Трябва да говоря с него. Все пак в началото на сезона той имаше две контузии и се чувства некомфортно", коментира Солбакен.

Домакините очакват солидна посещаемост - около 30 000 зрители. От Копенхаген обявиха, че са предоставили 800 билета на Лудогоец. Медиите в Дания се вълнуваха много повече от отминалото дерби с Брьондби (0:0), отколкото за предстоящата евроизява на ФК Копенхаген.




Последни 5 изиграни срещи:

ФК Копенхаген:

04 февруари Чонбук Мотърс - ФК Копенхаген 1:0 (Приятелска среща)
07 февруари ФК Копенхаген - Мьолде 1:1 (Приятелска среща)
11 февруари ФК Копенхаген - Розенборг 0:2 (Приятелска среща)
16 февруари Лудогорец - ФК Копенхаген 1:2 (Лига Европа)
19 февруари ФК Копенхаген - Брьондби 0:0 (Висша лига)

Лудогорец:

07 февруари Лудогорец - БАТЕ Борисов 2:1 (Приятелска среща)
08 февруари Лудогорец - Марибор 2:2 (Приятелска среща)
12 февруари Монтана - Лудогорец 0:4 (Първа лига)
16 февруари Лудогорец - ФК Копенхаген 1:2 (Лига Европа)
20 февруари Славия - Лудогорец 0:2 (Първа лига)


Досегашни срещи:

ФК Копенхаген - Лудогорец

1 среща
1 победа за ФК Копенхаген
0 равенства
0 победи за Лудогорец
Голова Разлика: 2:1 за ФК Копенхаген



ПРОГНОЗА: ФК КОПЕНХАГЕН - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
170