Джерард призова за приказен Ливърпул срещу Бенфика


.

Джерард призова за приказен Ливърпул срещу Бенфика

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард изглежда, че иска отбора да повтори представянето си и играта, която показа при победата с 3:0 над Съндърланд в неделя, в днешният четвърт-финален двубой срещу Бенфика в турнира Лига Европа. "Това, което видяхме в неделя е 11-те играчи, които мениджърът избра да стартират двубоя, и тези които успяха да се наложат срещу противника," сподели английският национал в официалният сайт на Ливърпул. "Когато нещо такова се случи, тогава магията на тима се намесва и ставаме свидетели на един спектакъл. Успявахме добре да се пласираме на терена, пасовите ни бяха остри и бързи, което ме накара да се чувствам горд, че съм част от този отбор."

"Всички момчета са еднакви - не искахме първото полувреме да спира. Не успяхме отново да се изкачим на тези висоти през втората час и темпото ни спадна. Но беше един наистина прекрасен ден."

Тази победа със сигурност вдигна самочувствието на играчите в тима, според Джерард, сега и доверието между тях е много по-голямо преди срещата с португалските гиганти, които размазаха Евертън с 5:0 у дома по-рано в надпреварата.

  Сподели
182