Цюрих измъкна точка от Виляреал, интригата в групата е жива (видео)


FUTBOL-TV

Цюрих измъкна точка от Виляреал, интригата в групата е жива (видео)

Виляреал стигна само до равенство - 1:1 при визитата си на ФК Цюрих в двубой от група "L" на Лига Европа. Испанците могат да съжаляват, тъй като водеха до 84-ата минута, когато допуснаха изравнително попадение. В 14-ата минута Бруно откри резултата в полза на испанците. Той стреля с глава, след като остана непокрит и прати кълбото във вратата на съперника - 1:0.

До края на първата част бе доста интересно, с положения и пред двете врати, но до нов гол не се стигна. След почивката обаче скуката надделяваше. В 81-ата минута се откри положение за Цюрих, но Роберто Родригес уцели гредата. Шест минути по-късно обаче Родригес се реваншира и този път бе точен, оформяйки крайното 1:1.

В друг мач от групата Стяуа Букурещ измъкна победата с 2:1 от Османлъспор след пълен обрат. В 30-ата минута Папа Ндиайе откри резултата. В 68-ата минута Марко Момчилович изравни с удар от близко разстояние. Четири минути преди края на редовното време Стяуа стигна до обрат, след като Фернандо Болдрин асистира за Габриел Тамас, който изпрати топката във вратата за крайното 2:1.

Османлъспор е първи в групата със 7 точки, но след него са Виляреал, Стяуа и Цюрис с по 6 точки. Така всичко ще се реши в последните двубои от груповата фаза.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
149