Моуриньо: Победата бе задължителна


Н. Гавазов

Моуриньо: Победата бе задължителна

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели мнение за срещата с Фенербахче от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа, в която "червените дяволи" постигнаха победа с 4:1 и оглавиха групата си.

"Спечелихме три точки и това е, което е нужно. След загубата в първия кръг трябваше задължително да вземем девет точки у дома и навън. Това е много важна победа за нас. Добра игра. Съперникът добре се защитаваше, но след първите два гола играта стана по-открита", заяви Моуриньо.

"Намалихме темпото след четвъртия гол, а съперникът се постара да вкара. На мен никога не ми харесва, когато моят отбор допуска гол. Загубихме концентрация за известно време, но това е нормално, защото по-рано бяха проведени няколко смени", каза още португалецът.

"Преди два дни Пол Погба бе най-лошият играч във Висшата лига, а след 48 часа той провежда феноменален мач. Той има нужда от адаптация. Работил съм в Италия и знам местния футбол. Не е толкова лесно след 4-5 години в Серия А веднага да превключиш на игра във Висшата лига. Погба има нужда от време", завърши Моуриньо.

 

  Сподели
143