Шалке взе своето срещу Краснодар, Виляреал си спечели точка


FUTBOL-TV

Шалке взе своето срещу Краснодар, Виляреал си спечели точка

Османлъспор и Виляреал не успяха да се победят, завършвайки наравно - 2:2 в среща от груповата фаза на Лига Европа. Двата отбора си размениха по два гола във всяко едно от полувремената. В 23-ата минута Раул Русеску откри резултата, а 60 секунди отново той бе точен, нанасяйки втори важен удар за своя отбор.

"Жълтата подводница" изплува от тази неприятна ситуация с попадения през второто полувреме. В 54-ата минута гостите получиха право да изпълнят дузпа, а Мехмет Гюве получи червен картон. Бруно пропусна от бялата точка, но в следващата атака Алфред Н'Диайе успя да се разпише за испанците. Александре Пато се превърна в герой за своя тим, след като вкара изравнителното попадение в 74-ата минута. Асестенцията в случая беше на Антонио Рукавина. Така двата тима поделиха по точка.

В друга интересна среща Шалке записа победа с 1:0 като гост на Краснодар. Единственият гол в мача падна в 11-ата минута, след като Йевген Коноплянка прати топката във вратата на домакините, след асистенция на Настасич.

  Сподели
225