Марадона най-после призна своя син (видео)


Н. Гавазов

Марадона най-после призна своя син (видео)

Легендарният аржентински футболист Диего Армандо Марадона най-после призна бащинството си. Диего-младши е роден през 1986 година, по време на кариерата на своя баща в Наполи. След месец той ще навърши 30 години, а по-рано бе играч от националния отбор на Италия по плажен волейбол.

Майката на Марадона-младши неаполитанката Кристиана Синагра още през 1987 година заяви в пресата, че има син от знаменития футболист, но нападателят тогава не призна своето бащинство и отказа да се подложи на ДНК -тест.

За всичкото това време Диего-младши се е виждал със своя баща само един път, през 2003 година на голф турнир в Италия, като тогава Диего Армандо не предприе никакви крачки за признание на своя син. При това синът на великия футболист винаги е настоявал, че той наистина е роднина на аржентинеца и брат на двете дъщери на Марадона Далма и Джанини, родени от законната съпруга Клаудия Виляфани.

И сега, когато една от дъщерите на Марадона Джианини публично по време на телевизионно предаване помоли за извинение своя брат заради баща им, Диего Армандо най-после призна своя син.

ВИДЕО

Марадона -старши и Марадона - младши се срещнаха в Норделте, предградие на Буенос Айре, където в момента бившият футболист пребивава за постоянно. Марадона прегърна сина си, целуна го и произнесе фразата, която Диего-младши очакваше да чуе 30 години: "Ти си мой син".

Общо децата на Марадона са пет - три дъщери и двама сина.

 

  Сподели
507