Меси получи 50 000 евро, за да угоди на руски олигарх (видео)


Н. Гавазов

Меси получи 50 000 евро, за да угоди на руски олигарх (видео)

Нападателят на Барселона Лионел Меси е получил 50 000 евро за ролята си в празнуването на рождения ден на руския олигарх Муса Бажев. Както е известно, роденият в Чечня собственик на "Руская платина" отпразнува датата на раждането си в стил от мутренските времена в България, което предизвика много възмущение в социалните мрежи в Русия.

Бажев нае Олимпийския спортен комплекс за 50-годишния си юбилей, на който покани редица знаменитости като Андреа Бочели, Лондонският Кралски симфоничен оркестър, Олимпийския балет на Русия, Филип Киркоров, акробати, артисти и други местни знаменитости.

По-рано олигархът заедно с 12-годишния си син Тимур посети тренировъчната база на Барселона, където записа видео, на което се вижда как рита топка с аржентинеца.

По време на празненството бе показан запис от срещата на Бажев с Меси, а веднага след това бе излъчено поздравлението на аржентинеца към руския олигарх.

Според източника на информацията, нападателят на Барселона е получил 50 000 евро за речта си, която продължи само 20 секунди.

ВИДЕО

  Сподели
113