Пребиха в затвора футболист - побойник


.

Пребиха в затвора футболист - побойник

Игралият във Висшата английска лига преди да попадне в затвора Марлън Кинг беше пребит от други затворници, съобщава новината Тhe Sun. Бившият нападател на Уигън най-вероятно е бил бит, защото се е опитал да се пререди на опашка за храна. Така той се е спречкал с други двама затворници, които са му нанесли побой.

След инцидента, Кинг е трябвало да получи помощ от медиците в затвора след като е бил ударен с чиния в лицето. В крайна сметка бившият футболист и настоящ затворник се е отървал само с посинено око.

Марлън Кинг влезе зад решетките за 18 месеца, след като бе осъден за сексуален тормоз и побой над 20-годишна студентка и нейната приятелка в лондонски нощен клуб.

През декември 2008 година жертвата - 20 годишна студентка и двете нейни приятелки се забавлявали в „Ревю бар" в Сохо, централен Лондон, когато Кинг започнал да ги закача и да им подхвърля нецензурни приказки.

Не стига това, но се опитал да хване жертвата за интимните части, която за да се защити му блъснала ръцете, в следствие на това футболистът на Уигън „загубил присъствие на духа и в изблик на напълно неоправдан гняв нанесъл съкрушителен удар" на младата дама, събаряйки я на пода. Неговият единствен удар бил толкова мощен, че другите две момичета - едната от тях го държала за ръката, също били пратени на пода.

Преди да влезе в затвора футболистът вземаше над 40 000 паунда на седмица, но след това договорът му моментално бе прекратен, а освен това от Уигън му наложиха глоба от един милиона паунда.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
147