Кои са най-умните футболисти на всички времена?


.

Кои са най-умните футболисти на всички времена?

Играчът на Бърнли Кралк Карлайл наистина взриви света, като доказа, че футболистите на моменти не могат да вземат правилните решения, след  намесата си срещу противников играч наказтелното поле, което даде право на Помпи да изпълнят дузпа, която те не пропуснаха. Това накара сайта www.championshipmanager.co.uk да ни представи ревю кои са най-умните футболисти на всички времена?

Йън Доуи - бившият нападател на Кристъл Палас с лице като торба със смазани понички има инжинеркса специалност и е трябвало да работи за "British Aerospace".

            

Енох Шоунми - който е бивш нападател на Лийдс е записал информационни технологии, и момента се занимава с друго, докато играе за Фолкърк.

            

Кристофър Метцелдер - защитникът на Реал Мадрид е преминал поливината обучение в медицинско училище, преди да се заеме с футбол. Интересното в момента е, че той през повечето време е контузен.

            

Рамон Вега - голям, безполезен, дървоподобен защитник, който се превърне в бизнесмен след отказването си от футбола.

            

Джон Хендри - бивш нападтел играч на Лийдс и Брадфорд в момента е партньор във водещата правна фирма в Лийдс.

            

Стив Палмър - бившият халф на Куинс Парк Рейнджърс, Уотфорд и Ипсуич в момента замина в Оксфорд. Сега той използва мозъка си за да обучава децата в академията на "шпорите".

            

Дейвид Уетърал - наскоро пенсионирата се легенда на Брадфорд Сити очевидно е бил номер 1 в университета по химия в Шефийлд.

            

Гудни Бергсон - който беше защитник на Тотнъм и Болтън в момента е правоспособен юрист, който практикува в Исландия.

            

Сократеш - бразилската легенда, който също е и педиатър. Но с това име, как той може да бъде наречен глупав някога?

            


Превод: ПЛАМЕН ПЕНКОВ

  Сподели
353