Причината за скандала в Челси е любовен роман?


Н. Гавазов

Причината за скандала в Челси е любовен роман?

С всеки изминал ден британската преса изважда на бял свят нови подробности около скандала в Челси. Както е известно, мениджърът на шампиона Жозе Моурньо разпореди Ева Карнейро да не присъства на мачовете и тренировките на отбора, а докторът от своя страна не се е появявал на клубната база от миналата седмица и вероятно ще напусне "Стамфорд Бридж".

По-голяма част от футболната общественост застана на страната на дамата, а португалският специалист си спечели още повече недоброжелатели, включително и сред фенове на собствения си клуб.

Най-свежият брой на таблоида The Sun обаче представя Карнейро в съвсем друга светлина. Таблоидът публикува интервю с комерсиалния директор Рупърт Петерсън-Уорд, който е бивш приятел на Ева, като изданието намеква, че авантюра на дамата с играч от Челси е истинската причина за отношението на Моуриньо към доктора.

"Тази жена разруши моя живот. Веднъж ми каза, че е преспала с един от играчите на Челси. Тя ми го каза само, за да ме заболи. Не вярвам, че това е истина. Тя се гордееше с това, че много популярна сред футболистите. Ева обича вниманието. Веднъж един от играчите на Челси я покани в стаята си и тя ми отвори вратата гола", заяви бившият приятел на Карнейро.

"Ева е сексуална жена. Малко хора знаят каква е истинската и същност. Тя е безжалостна и винаги получава това, което иска. Бях си загубил ума по нея. Планирахме да изградим семейство, но тя съсипа отношенията ни и се изплю в лицето ми", каза още директорът.

"Ева постоянно ми се надсмиваше, че аз получавам по-малко от 30 000 паунда на година - сума, която футболистите получават на ден. Много се стараех, но за нея всичко, което правех, бе недостатъчно", добавя Петерсън-Уорд.

"Тя обича секса. Той е много важен за нея. Ние всеки ден правихме секс. Ева е огнена и страстна жена, която знае какво иска. Историята ми с нея е невероятен късмет за мен", продължава бившият на Ева.

"Видях Ева как дава телефона си на едно момче. Тогава се напих и се прибрах у дома. По-късно в нашата спалня Ева силно ме удари в лицето с двете си ръце. След това тя ме изгони от дома направо пред очите на собствените си родители. Нямаше къде да отида. Това бе много унизително. Ева обича да флиртува с богати момчета с голямо самомнение. Мисля, че на нея и харесвах, защото бях различен, но в крайна сметка и омръзнах, оказвайки се недостатъчно добър за нея", завършва директорът.

 

  Сподели
170