Застреляха по погрешка футболист


Н. Гавазов

Застреляха по погрешка футболист

20-годишният футболист на втория отбор на Анжи Махачкала Хасан Магомедов бе обстрелван в автомобила си и почина на път за болницата. Тази нощ Хасан, след като играл мач с приятели, откарал някои от тях по домовете им и се отправил към къщата на родителите си в поселището Новокули, близо до Махачкала. Около полунощ младежът им позвънил, че скоро пристига, но малко след това роднините на Магомедов чули изстрели от автомат. Отваряйки вратата, те видели обления в кръв Хасан в колата си.

"Наистина, в нощта на 3 януари бе застрелян Хасан Магомедов. Сега се уточняват обстоятелствата. Клубът ще подпомогне следствието и семейството на пострадалия. Трудно ми е да кажа каквото и да е. Самият Хасан не е замесен в никакви тъмни неща, то е един много перспективен футболист", заяви генералният директор на Анжи Магомед Исаев.

Все още няма никакви предположения за мотивите за бруталното убийство. Първоначалните версии, че става дума за грешка сред нападателите, които са объркали момчето с предварително набелязана жертва.

 

  Сподели
148