Берлускони отново в обективите на медиите


.

Берлускони отново в обективите на медиите

Съпругата на италианския премиер и собственик на Милан Силвио Берлускони Вероника Ларио поиска невероятна издръжка след развода между двамата, съобщава новината Corriere dello Sport . 53-годишната дама желае да получава по 43 милиона евро на година, което прави малко над 3,5 милиона евро всеки месец. 73-годишният Берлускони обаче смята искането на Ларио за прекалено високо и предлага между 200 000 и 300 000 евро на месец, които по исканията на съпругата му тя може да получава за 2-3 дни.

Бившата актриса обяви през месец май, че ще поиска развод, а преди седмица подаде официално документите за раздялата със Силвио. Причината е, че на Апенините гръмна скандала с връзката на 73 годишния премиер и 18-годишната Ноеми Летиция. Мотивите на Вероника Ларио за голяма издръжка са, че така ще може да запази досегашния си стил на живот.

Състоянието на Берлускони според неофициални данни е около 7-8 милиарда евро. Италианският премиер иска да избегне процес за подялбата на наследството между децата му от Ларио и от първата му съпруга Карла. Берлускони има две деца от първата си съпруга и три от Ларио, която настоява парите да бъдат поделени поравно между всяко едно от децата.

Също така според Reuters , стана ясно, че процесът по делото срещу собственикът на Милан, по обвиненията в корупция ще бъде възобновен на 4 декември. Берлускони е обвинен в даване на подкуп на британския адвокат Дейвид Милс в размер на 600 хил. долара за да укрие информация за незаконната си дейност.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
182