Меси: Никога няма да забравя Виланова


Н. Гавазов

Меси: Никога няма да забравя Виланова

Нападателят на Барселона Лионел Меси изрази съболезнованията си по повод днешната кончина на бившия старши-треньор на каталунския отбор Тито Виланова. По-рано днес стана известно, че 45-годишният Виланова е загубил битката с рака. Не закъсня реакцията на футболната общественост.

"Никога няма да забравя Тито. Аз винаги ще бъда с теб. Искрени съболезнования към семейството", написа Меси на страницата във Facebook, прилагайки към съобщението снимка.

"Тито, благодатя ти за всичко, което си дал на футбола и на Барса. Всички кулес ще сме ти благодарни завинаги. Аз лично те познавам от своята 14-годишна възраст и мога да кажа, че като теб има много малко. Благодаря ти, че винаги вярваше в мен, че ми помагаше да се развивам и да преодолявам професионални и лични препятствия. Прегръщам силно Монтсе, Карлота и Адриа и останалата част от неговото семейство и приятелите. Винаги ще пазим място за теб в нашите сърца. Почивай в мир, Тито", написа Фабрегас.

"Много тъжен ден за всички ни. Тито почина, но остави на всички ни примера какъв боец е. Нека почива в мир, прегръщам семейството и приятелите му", написа вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа.

"Изказвам искрените си и най-дълбоки съболезнования на семейството и приятелите на Тито Виланова. Нека бъдат силни в този тежък момент", написа Куртоа.

"Тито Виланова, един от най-добрите треньори, които съм имал в кариерата си. Благодаря за всичко, което ни даде. Почивай в мир. Прегръщам силно за семейството ти. Давам им цялата си подкрепа", сподели Виктор Валдес.

"Потресен съм от новината за смъртта на Тито Виланова. Той е голям пример за борец и в живота, и на терена", сподели наставникът на Ювентус Антонио Конте.

"Нямам думи. Беше и ще бъдеш пример, за мен е чест, че бях част от живота ти. Никога няма да те забравя. Прегръщам силно семейството ти. Почивай в мир, треньоре. Целувка", сподели Андрес Иниеста.

 

  Сподели
85