Майката на Рууни Скоулс изпадна в комична ситуация


Н. Гавазов

Майката на Рууни Скоулс изпадна в комична ситуация

Майката на тригодишния Рууни Скоулс реши да подари великденско яйце, но от фабриката отказаха да изпълнят молбата заради това, че имената на известните футболисти няма как да намерят място на въпросното яйце, тъй като производителят няма авторски права. Цялата ситуация прерасна в скандал, след който все пак шоколадовата фабрика Thortons се съгласи да изпълни поръчката.

"Това трябваше да бъде великденска изненада, а се превърна във фарс. Това е някакъв нонсенс, глупост. Наистина, името на сина ми е Рууни, но това не означава, че не бива да се нанася на нещо, само защото така се нарича известен футболист", заяви разгневената мисис Скоулс.

"Цялата ситуация много ме раздразни, тъй като всичко се сведе само до бездушие и глупост, а не към това, което бях замислила в началото - просто да направя един мил подарък за момчето", каза още майката.

Мисис Скоулс призна, че името Рууни е избрала в чест на любимия и играч на Манчестър Юнайтед, който притежава ярък стил и лидерски качества, които иска да види в своя син. Другото момче на майката се казва Андерсон.

Котките на майката пък се казват Бербатов и Кантона. В чест на последния майката си направила и татуировка на ръката.

 

  Сподели
97