Венци Стефанов: Ръководство на БФС мами българския народ


.

Венци Стефанов: Ръководство на БФС мами българския народ

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за малко да набие съдията по време на мача между неговия отбор и Черно море от първенството на дублиращата група. В края на срещата, която се проведе на стадиона в кв. "Овча купел", бизнесменът нахлу на терена, за да обясни на съдията как да работи със свирката.

Стефанов побесня от грубата игра на варненци, която не бе санкционирана от главния съдия и едва не стисна за врата рефера. Все пак Славия спечели мача с 3:2.

След срещата президентът на "белите" не пропусна да нападне и националният селекционер Станимир Стоилов. Както е известно, Стефанов е най-големият противник на тандема Сираков - Стоилов и от началото на работата им в националния отбор ги подлага на унищожителни критики.

„Убеден съм, че скоро Изпълком няма да има, защото това не изнася на някои хора. А онова момченце Станимир Стоилов е доказан страхливец. Всеки един нормален треньор би подал оставка на негово място след резила, който ни сервира, но за това трябва да имаш чест и мъжество", заяви президентът на Славия.

"От две години говоря, че трябва да се намери треньор, който да внесе ред и спокойствие. Аз нито съм ръководител на БФС, нито се чува думата ми, какво мога да направя?", продължава Стефанов.

"Колкото до Данчо и Емо - нормални реакции, те са били винаги хора с достойнство и морал, и не могат да си затварят очите пред тези страшни измами, които се вършат", коментира Венци.

"Нека всички да знаят, че сегашното ръководство на БФС мами целия български народ, че имитира работа само за да си прибира парите и вървим към съсипия на футбола", завършва интервюто си Стефанов.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
145