Янузай отишъл на първа среща с тренировъчен екип


Н. Гавазов

Янузай отишъл на първа среща с тренировъчен екип

Мелиса Макензи, която е приятелка на полузащитника на Манчестър Юнайтед Аднан Янузай, разказа пикантни подробности от първата си среща с футболиста. Според 25-годишната студентка, Янузай е пристигнал с тренировъчен екип на "червените дяволи", което шокирало момичето.

"Никога в живота си не съм виждала толкова посредствен човек. Бях развълнувана преди първата ни среща. Запознахме се в социалната мрежа. Преди да се видим, аз се подготвих добре, похарчих 40 паунда за грим", твърди Мелиса.

"Очаквах, че той ще пристигне с луксозен автомобил, но ние се отправихме към "Нандо" (верига закусвални, където се предлага пилешко месо) с моята стара "Фиеста". Обикновено избягвам там да се срещам с моите приятели, но не очаквах, че да се видя с играч на Юнайтед в "Нандо". Особено на токчета", допълва студентката.

Момичето твърди, че след вечерята, за която 19-годишният Янузай заплатил 18 паунда, те се отправили в тризвезден хотел, където гледали телевизионно шоу, а в 21:00 часа се прибрали по домовете си.

  Сподели
128